Lente

mei 13, 2018 0 Door laura witsmeer

Wakker worden met de geluiden van vogels die langzaam ontwaken. Zo gauw ik mijn gordijnen open lacht de zon mij toe. Het enige wat ik hoor zijn de geluiden van vogels die hun mooiste liederen ten gehoren brengen. Maar die rust zal niet lang meer duren. Want voordat de zon hoog aan de hemel staat zijn alle mensen ontwaakt .Dan is het tijd om me bed uit te gaan. Om me klaar te maken voor een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. Langzaam start ik op met een heerlijke bak koffie en geniet ik van de ochtend zon. Op mijn telefoon zie ik al die mooie foto’s en vrolijke berichten. Langzaam wordt het drukker op straat. De dag begint.

Even een omschrijving van mijn ochtend in de lente. Op de een af ander manier heb ik altijd zoveel energie als ik s’ochtend wakker wordt en de zon schijnt in mijn kamer. Dan wil ik niks anders dan lekker naar buiten. Niet alleen ik heb hier last van ook de kinderen lijken zoveel vrolijker als het lekker weer is. Ze zeggen altijd dat je aan kinderen kunt merken dat er slecht weer aan komt nou ik kan je verzekeren dat toch echt klopt.Maar ook op straat merk je het. Als de zon schijnt is het druk op straat en zoveel gezelliger. Iedereen is vrolijk en je spreek weer veel mensen. . Om die reden Ik zit s’ochtend altijd in de voortuin, want er is niks lekker dan zo wakker te worden.

Maar wat denk je van al die bloemenvelden die tot leven komen, de bomen die gaan groeien en de bloemen die overal uit de grond komen. Het ziet er zoveel mooier uit dan die kale bomen. En overal komen de koeien en schapen weer naar buiten en laten hun kleintjes zien. Jaa ik kan nog uren doorgaan als het moet maar laat ik dat maar niet doen. Ik denk dat jullie vast wel weten hoe ik over de lente denk.

Ik betrap mij er ook op dat Ik dit type met een lach op me gezicht.Ik wordt gewoon ontzettend blij van dit weer.

En ik geloof niet dat ik de enige ben toch?

Liefs

Laura