Mijn eerste blog

mei 6, 2018 2 Door laura witsmeer

Eindelijk is het dan zover. Na heel lang twijfelen, opgeven en toch weer door gaan is nu eindelijk de stap gezet. Iets wat ik heel spannend maar onwijs leuk vind aan de rest van de wereld laten zien. Al vanaf dat ik jong ben vind ik schrijven ontzettend leuk om te doen. Ik schreef wel in me dagboek maar dat zag natuurlijk niemand. Daarnaast ben ik ook gek op fotografie en dan vooral natuurfotografie.

Wie is deze schrijfster eigenlijk?

Ik ben Laura Witsmeer een 23 jarige uit Middenmeer. Ja waar zal dat nou liggen? Het is een klein dorpje in de kop van Noord Holland. Ik heb 1 jongere zusje en 1 oudere zus die helaas niet meer bij ons is. En woon nog thuis bij mijn ouders maar ben druk opzoek naar een eigen woning. Heb een Kaderberoeps diploma en ben pedagogische medewerker in de kinderopvang en ben daarnaast werkzaam als artiest theater. Ook ben ik een lactose intolerant dat betekend dat ik lactosevrij moet eten en ik kan je zeggen dat is soms best lastig.

Waarom ga ik eigenlijk bloggen? 

Dat is een goede vraag. Bijna 4 jaar geleden werd ik aangenomen op de opleiding artiest Theater. Daar moest ik steeds vaker gaan schrijven voor andere want zo nu en dan je eigen theaterstukken maken. Ik vond het altijd super leuk om scrips te schrijven. En met de teksten de we kregen schreef ik ze helemaal uit om alle woorden goed te snappen.

Voor dat ik de opleiding startte schreef ik ook al heel veel maar dan in een dagboek met een slotje dat dan weer wel. Want dacht toch niet dat iemand dat mocht lezen. Al een jaar was ik aan het twijfelen om een eigen blog te beginnen maar zoveel hield mij tegen. En dan vooral de reactie van me omgeving. Maar de laatste 2maanden begon het zo te kriebelen dat ik het zeker wist Lau begin nou gewoon! Je leeft maar 1x dus waarom dingen laten die je zo graag wil. Dus daarom ben ik nu echt begonnen met bloggen.

Wat kunnen jullie verwachten van de blog dan?

Ik zal voornamelijk bloggen over de dingen die mij bezighouden of wat mij inspireert. Dit kan gaan over theater, kinderen, geluk, liefde, maar ook zeker over de struggles die het leven soms met zich mee brengt. Daarnaast zal ik ook lekkere recepten plaatsen die geheel lactosevrij zijn. En natuurlijk sta ik open voor alles op het gebied van lifestyle. 1x per week komt er een nieuwe blogpost en 1x per week een nieuw recept of product review over lactosevrij eten. Dit was hem dan mijn eerste blogpost is een feit. Geen weg meer terug. En wat voelt het goed om deze stap nu echt genomen te hebben. Op naar een nieuw avontuur.Heb je leuke ideeën voor mijn blogs?

Liefs,

Laura

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19479365/?claim=6jaffpenxzj”>Follow my blog with Bloglovin</a>