Coffee tag!

januari 9, 2019 0 Door laura witsmeer

Door Eileen van 24/7 musthaves werdt ik gelinkt in de coffee tag! Heel erg bedankt voor deze leuke tag. Ik als echte koffie drinker vind dit dan ook een super leuke tag om te doen. En ja ik schrijf dit met een kop koffie naast me. Laten we dan maar snel beginnen voor mijn koffie koud is.

Wanneer dronk je je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat?

Pff dat is echt al heel lang geleden. Eerst vond ik het ook niet echt lekker. Ja met heel veel suiker dat dan weer wel. Maar na een aantal keer begon ik het steeds lekker te vinden en ging er steeds minder suiker in. Nu drink ik het echt al een jaar of 5 zwart.

Met wie drink je graag koffie?

thuis met me ouders of lekker met vriendinnen in een restaurant. Ik drink als ik thuis werk vooral koffie met me ouders of achter me computer terwijl ik aan het bloggen ben. Toen ik nog op school zat gingen we vaak naar de Douwe Egberts in Leeuwarden want onze school zat daar praktisch naast.

Op welke momenten van de dag drink jij koffie?

Altijd in de ochtend bij het ontbijt en vaak Rond een uur of 15. In de avond moet ik echt geen koffie meer drinken want dan kan ik echt niet slapen. Als ik aan het werk ben op het kinderdagverblijf drink ik vaak alleen in de ochtend koffie want vaak heb ik er toch geen tijd voor of wordt het koud.

Wat is je favoriete koffievariatie?

Gewoon zwart. Ik mag geen gluten en lactose dus er valt dan best al wat af. Of ik moet het zelf maken met amandel melk maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.

Wat is je favoriete koffiemerk?

Douwe Egberts zonder twijfel. En dan versgemalen. De lekkerste koffie drink ik thuis of in het Douwe Egberts café.

Probeer je vaak nieuwe soorten/ smaken uit? Of blijf je trouw aan één soort/ smaak?

Eerlijk gezegd ben ik heel trouw aan me eigen koffie. Ik heb zelfs dezelfde koffie gekocht voor op het werk zodat me collega’s weten welke ze moeten bestellen bij de boodschappen.

Heb je aparte soorten en smaken koffie voor je gasten?

nee hoor als je bij komt krijg je gewoon dezelfde koffie.

Waar koop jij je koffie?

Jumbo of Dekamarkt.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?

Met behulp van me koffiezet apparaat.

Wat vind jij het lekkerst bij koffie?

soms een koekje maar eigenlijk eet ik niet zo vaak iets bij de koffie. toevallig heb ik nu glutenvrije chocolade koekjes naast me liggen.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

uhh. Dan nooit meer thee. Ik vind het gewoon heerlijk om wakker te worden met een lekkere bak koffie.

Zo dit was hem alweer. Ik moet eerlijk bekennen ik ben een echte koffie leut.Ik vind het heerlijk en kan ook echt niet meer zonder.

Aan mij de taak om 2 nieuwe bloggers te taggen voor deze tag.

Dit zijn : Miryam van mom life in heels en Lilian van sparkling heathy women Succes meiden

Liefs laura