Dagje mee

augustus 28, 2018 0 Door laura witsmeer

Tijd voor weer een nieuwe blog. Dit keer neem ik jullie mee naar hoe mijn dinsdag eruit vandaag uit ziet.

De dag begon relatief rustig ik mocht van mezelf even uitslapen dus kwam pas rond 9.15 beneden. Mijn dag kan niet eerder beginnen dan dat ik me eerst bakkie koffie op heb. Grapje maar ik moet wel echt koffie hebben in de morgen. Dus hup koffie zetten, eitjes koken en me glutenvrije bolletje in de oven. Terwijl dat bezig was deed ik de was in wasmachine. Ik hoef vandaag niet te werken op het kinderdagverblijf of bso dus werk ik een dag vanuit huis. inmiddels is alles klaar en eet ik even rustig me ontbijt op.

Om 10 uur start ik met werken. Ik check nog 1x mijn planning voor vandaag en pas nog aan waar nodig. De ochtend bestaat uit bloggen en voorwerken. Ik heb vooral heel veel ideeën opgedaan voor vervolg blogs. En daarnaast moest ik ook nodig wassen en boodschappen doen. Morgen moet ik weer werken dus moest ook verzinnen wat ik morgen wilde eten. Want ik sta morgen op een andere locatie waar ik niet standaard eten heb liggen.

Nadat ik rond 13:00 ben gaan lunchen ben ik begonnen met de blog die ik vanavond online wilde hebben. Dat is dus deze blog. Daarnaast moest ik repeteren voor Thalia waarmee wij zondag op de uitmarkt schagen staan. Hier ga ik nog een aparte blog over schrijven. Daarom werdt het ook tijd om mijn haar te kleuren want daar heb ik de rest van de week geen tijd meer voor. Terwijl ik daarmee bezig was bedacht ik me dat ik geen enkele foto heb gemaakt van de ochtend. Daar moet ik echt nog aan wennen. Van de middag heb ik gelukkig wel foto’s gemaakt.

Daarnaast moest ik opzoek naar een shirt wat past bij mijn rol in de voorstelling Bad Girls. Ik dacht dat ik daar nog best wel eens lang over kon gaan doen. Nou dat was maar 5 min. Normaal lukt het me nooit om snel iets te vinden maar het moest zo zijn denk ik. Daarnaast moest ik nog een goede tas waarmee ik mijn laptop mee kan nemen naar werk zodat ik in me pauze ook kan bloggen. Na dat ik die ook gevonden had was het tijd om verder te gaan met schrijven. En bedenken hoe en wanneer ik foto’s op insta wil plaatsen. Ik wil proberen om me insta meer tot leven te brengen. Het gaat al steeds beter en er komen al meer volgers maar er valt nog veel meer uit te halen. Daarnaast wil ik ook actiever gaan bloggen. Ik merk dat ik heel veel positieve energie krijg van bloggen en insta.

Wie heeft er tips om insta en me blog meer tot leven te brengen?

Voor het avond eten eet ik lekkere spruiten . Heerlijk vind ik dat vooral met Champions, paprika en kip gehakt. Vanavond post ik deze blog en doe ik even helemaal niks. Want morgen werken we weer op de babygroep van 8 tot 17:30 en daarna vieren we de verjaardag van oma.

Zo zag mijn dinsdag eruit. Ooit hoop ik hier mijn werk van te kunnen maken samen met theater workshops.

Ps. Kun jij mij helpen met me blog of insta? stuur dan een mailtje naar Laura.witsmeer@hotmail.com of laten het weten in de reacties

Liefs Laura