Doelen voor 2019

januari 7, 2019 0 Door laura witsmeer

Als aller eerst gelukkig nieuwjaar. Maak er een onvergetelijk en fantastische jaar van.

Het is alweer 4 weken geleden dat ik voor het laatst een artikel schreef. Wat is er veel gebeurd in december en wat heb ik het bloggen gemist.

De afgelopen weken heb ik een prachtige productie mogen spelen genaamd Scrooge de kerstmusical in de grote kerk van Alkmaar. Waar ik eerst 7 voorstellingen zou spelen werden het er 14.  Ik denk dat dit toch wel de tofste productie is waarin ik ooit in mee heb gespeeld. Zo groot en zo magisch. Met bijna 200 mensen maakte wij deze productie. Een onwijs groot aantal spelers maar het lukte om alles 1 geheel te krijgen. Met 14 uitverkochte voorstellingen hebben we het super gedaan.

Even terug naar mijn december doel

Mijn doel was namelijk om jullie zoveel mogelijk mee te nemen in mijn drukke december maand. Zo zou ik naar meerdere evenementen van Winters hoorn gaan. Maar helaas werd ook ik getroffen door de griep gecombineerd met oververmoeid. Pas vandaag maandag 7 januari eindelijk weer lekker aan het werk. uiteraard met de nodige rust erbij. Maar wat is het fijn om eindelijk weer iets te kunnen doen. 2 weken niks doen ik niks voor mij zelfs niet als ik ziek ben. En dat met kerst en oud en nieuw een betere timing is er niet.

Helaas betekend dat, dat er wel wat vertraging zit in me blogs. Dat houd in dat er nog een oliebollen en brood post van de glutenvrije bakkerij online komt deze week. Dit pakket heb ik namelijk gekregen net voor de feestdagen. lees net voordat ik ziek werdt.

Nu over naar 2019 wat voor mij een spannend jaar zal worden. Ik ben minder gaan werken om mij meer de focussen om mijn blog en om theaterlessen op de zetten voor scholen, buurthuizen etc. En er is nog veel meer wat ik dit jaar wil gaan doen.

  • 3 blogs per week  waarvan 1 altijd iets met glutenvrij te maken heeft.
  • Youtube kanaal opzetten. Spannend? Zeker maar je leeft maar 1x dus waarom dingen die je tof vind niet doen.
  • Minderen met telefoon gebruik. Mijn meldingen staan uit en ik reageer heel af en toe.
  • Zondags vrij.
  • Mijn rijbewijs halen
  • Meer tijd vrij maken om te gaan sporten. Sporten vind ik heel lekker om te doen maar doe het te weinig.
  • Gezond blijven leven
  • Niet teveel naar de negatieve stemmen luisteren. Maar doen waar ik echt gelukkig van wordt.

Welke doelen hebben jullie voor 2019? Laat het weten in de reacties.

Liefs laura

 

Deze diashow vereist JavaScript.