Dutch Girlboss Academy

november 28, 2018 0 Door laura witsmeer

Zins Oktober ben ik ingeschreven bij de Dutch Girlboss Academy. Een gigantische stap en investering. Maar allemaal voor maar 1 doel en dat is het beste uit mezelf en me bedrijf halen. Ik ben nog nieuw in de wereld van eigen baas zijn dus is het erg fijn om een stok achter de deur te hebben.

Maar wat houd de dutch girlboss Academy eigenlijk in? 

Het is een online cursus om je bedrijf naar een hoger level te brengen. Wanneer je, je heb aangemeld heb je toegang tot alle masterclasses en modules. Er zijn 9 modules die je in je eigen tempo kan doen. En daarnaast is er een live dag waarin je alle andere cursisten ontmoet. Krijg je een buddy toegewezen waarmee je moeilijkheden over je bedrijf kan bespreken. En heb je als allereerste een telefonische gesprek met eigenaresse  Pauline. Op deze manier sta je er nooit alleen voor en heb je altijd mensen om mee te sparren.

De live dag van 20 November

De eerste live dag waarbij ik aanwezig was. Vond plaats op dinsdag 20 november 2018.  Wat was het ontzettend gaaf om met allemaal vrouwelijke  ondernemers te zijn. Geen bewijs drang of concurrentie maar iedereen die elkaar helpt en ondersteund. Ik heb daar prachtige mensen leren kennen met allemaal hun eigen dromen en idealen. We kregen ontzettend veel informatie om ons bedrijf omhoog te laten gaan. Ook al ben ik nog niet helemaal begonnen was het ontzettend leerzaam. Het was een hele praktische dag en je was alleen maar bezig. Aan het einde van de dag liep ik met een strategie plan de deur uit. Hij is nog niet helemaal af maar daar ga ik mij de aankomende maand op focussen.

Wil je meer weten over de Dutch girlboss Academy ? https://www.dutchgirlboss.nl

Liefs Laura