Een hoop veranderingen.

november 24, 2018 1 Door laura witsmeer

Een paar weken geleden plaatste ik een blog over een hoop veranderingen waar ik nog niks over kon vertellen. Eindelijk kan ik het wel met jullie delen. Want de komende tijd gaat er ontzettend veel veranderen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Kinderopvang

Zins dat ik ben afgestudeerd werk ik in de kinderopvang. Met heel veel liefde voor de kinderen maar helemaal op me plek ben ik er niet. Maar de zekerheid die het gaf was fijn en het werk vond ik leuk. Toch voelde ik steeds meer de drang om voor mezelf te beginnen. En nam ik in september het besluit om te stoppen. Wat vond ik dat toch ontzettend spannend om te doen. Na het nemen van me ontslag kwam me baas met het idee om me 1.5 halve dag in te roosteren tot maart. Op die manier had ik toch nog iets van inkomsten maar ook alle tijd voor me eigen bedrijf. Een top plan al zeg ik het zelf. Tot 1 maart ben ik dus nog even in dienst maar wel stukken minder dan nu. Om vanaf 1 maart helemaal uit dienst te gaan.

Eigen bedrijf

De maanden december en januari gaan in het teken staan van het opbouwen van me eigen bedrijf. Maar wat voor eigen bedrijf ga ik opbouwen dan? Ik ga theaterlessen ontwikkelen voor kinderen van de basisschool. Daarnaast ga ik ook naar scholen etc toe om theaterlessen te verzorgen. Ik ben afgestudeerd artiest theater en vooral het lesgeven vind ik super leuk om te doen. Naast het lesgeven speel ik ook in meerdere voorstellingen/projecten wat ik ook zeker blijf doen.

Blog

Natuurlijk heb ik ook mijn blog. Deze ligt nu nog even stil maar niet voor lang. Want schrijven is ook een passie van mij en wil ik echt weer gaan oppakken. In combinatie met Youtube. En hoop mooie plannen dus voor de toekomst.

Nu is er nog 1 heel belangrijk ding waar ik echt hard aan wil werken en dan is mijn gezondheid. Want als ik zoveel mooie dingen wil gaan doen met me gezondheid ook mee gaan werken.
Dit wordt dus een heel belangrijk punt in mijn agenda. Ik kwakkel al tijden met mijn gezondheid en nu ik gluten en lactose vrij moet eten heb ik de grootste moeite om een gezonde en goede levensstijl te ontwikkelen. De ene periode gaat het beter dan de andere. En momenteel gaat het weer een stuk minder. Tijd om daar verandering in de brengen. Hier ga ik ook nog uitgebreidere blogs over schrijven.

Een hoop veranderingen en een hele spannende tijd. Maar wat heb ik zin om te gaan knallen met me bedrijf , blog , youtube en natuurlijk gezondheid. En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

Liefs laura