Mijn haar transformatie

augustus 18, 2018 0 Door laura witsmeer

Eindelijk was het zover mijn haar is weer een heel stuk korter. Het is nooit heel lang geweest maar het afgelopen jaar begon het toch flink te groeien. Uiteindelijk was het tot over mijn schouder. Oké voor vele zal dat kort zijn maar voor mij was dit dus al heel lang.

Haar eraf

Ik irriteerde me vreselijk aan mijn lange haar. Het zat steeds in de klit waardoor ik het eigenlijk niet los meer droeg. Daarnaast vind ik kort haar handiger en mooier. Toch twijfelde ik omdat vroeger altijd lang haar wou hebben zoals alle andere meiden. Nu heb ik dat eindelijk en wil ik het er weer af hebben. Dus de voordelen en nadelen afwegend koos ik voor kort haar. En daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van. Weg klitten en futloos haar. Ik ben gewoon niet gemaakt voor lang haar denk ik.

Dun haar

Ik heb namelijk van mezelf ontzettend dun en futloos haar. Eigenlijk hangt het maar wat langs me gezicht. Vooral wanneer het langer wordt lijkt het wel veel erger op te vallen. Dat is natuurlijk vrij logisch maar toch. Dat is ook de rede waarom ik het super vaak kleur. Het klinkt raar maar zins dat ik mijn haar kleur is het dikker geworden. Als kind had ik wit blond haar en inmiddels is het na heel veel verschillende kleuren Bordeaux rood/paars geworden. Een ontzettend mooi kleur vind ik zelf. Alf met al ben ik super blij met dit korte haar. Voor nu zeg ik nooit meer lang.

Onderaan de post zien jullie hoe mijn kleur en lengte nu is en daarnaast wat het vroeger was. Toen was het ook al een keer wat langer maar zoals je zit heel erg dun.

Ik ben benieuwd of jullie ook zo vaak van haarstijlen en kleuren veranderen? Laat het mij weten in de comments.

Liefs Laura