Mijn liefde voor volkswagen bussen

juli 29, 2018 0 Door laura witsmeer

Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op Volkswagen bussen. Op de een of andere manier ben ik zo verliefd op deze bussen. Mijn grootste droom is dan ook om er ooit zelf een te kunnen kopen. Het lijkt me zo gaaf om een VW bus helemaal om te bouwen tot camperbus en daarmee op vakantie te gaan.

Ik moet er echt voor uitkijken dat het geen obsessie wordt. In mijn kamer staan al de nodige kleine busjes en hangt er een mooi schilderij en niet te vergeten kussens en bekers. Natuurlijk gaan er daar nog veel meer van bij komen.

Maar het gene wat ik liefste wil is wel heel erg duur. Dat wordt even heel veel geld winnen denk ik zo. Of toch maar voor de rijke vent gaan.

Grapje natuurlijk maar wat wil ik graag zoon bus.

Waarom ik er zo gek op ben? Ik heb eigenlijk geen idee. Ik hou gewoon van spullen van vroeger. Zo heb ik ook een platenspeler en platen van de jaren 80. Al zolang ik me kan herinneren wordt ik er gelukkig van.

Veel jongens zijn dol op snelle auto’s en willen het liefste de mooiste en grootste wagen met alles erop en eraan. ik wil gewoon een oude VW bus.

Het mooiste vind ik toch wel de rode of baby blauwe bus. Ik zie het al helemaal voor me. Heel Europa door met mijn eigen bus. De mooiste foto’s maken en genieten van de landen. Iedere ochtends wakker worden in mijn droom auto.

Dromen komen uit toch? Wat zou dat geweldig zijn. Maar laten we beginnen met 1 dag rijden in mijn droom bus. Dat is dan ook het eerste wat ik wil doen als ik straks mijn rijbewijs heb. 1 dag half Nederland rond in mijn VW bus. Oke hij is dan wel gehuurd maar toch.

Wie is er nog meer zo gek op Volkswagen bussen? Of ben je ergens anders helemaal gek van? Laat het me weten in de reacties.

Liefs Laura