Mijn top 10 ergernissen

januari 18, 2019 6 Door laura witsmeer

Iedereen herkent het wel. En hoe vervelend het ook is iedereen ergert zich wel eens aan iets. Ik kan me soms gigantische ergeren aan dingen/mensen en daarom ook mijn top 10 ergernissen.

En voel je niet persoonlijk aangevallen als je zoiets wel eens in mijn buurt heb gedaan. O en weetje waar ik nu ben achter gekomen? Dat ik mijn hele leven irriteren en ergeren fout gebruik. Ik zeg altijd irriteren inplaats van ergeren.

  1. In mijn gezicht aardig doen maar vervolgens achter mijn rug om slecht over mij praten.

Je kent het vast wel van de mensen die heel lief en aardig doen maar je vervolgens tegen anderen afbranden. Wees dan gewoon gelijk eerlijk tegen mij. Eerlijkheid duurt het langst. De waarheid komt toch wel boven tafel.

2.  smakken.

Mensen die smakken. dan is gelijk mijn hele eetlust verdwenen. Het klinkt gewoon heel vies. Oké als je heel verkouden ben heb je een logische rede maar als je dat niet ben eet dan gewoon met je mond dicht.

3. Te laat komen op een afspraak.

Ik kom zelf liever te vroeg dan te laat dus vind ik het dan ook vreselijk als andere te laat komen. Oké geldige redenen uitgezonderd natuurlijk. Maar zonder reden te laat komen not done! Als ik zelf te laat kom wordt ik zenuwachtig en bel ik altijd.

4. Afzeggen op het laatste moment met een rare reden. 

Wanneer ik al onderweg ben naar onze afspraak en de ander plots afzegt omdat ze ineens iets anders heeft. Kennen jullie dat? Diegene met wie je heb afgesproken heeft ineens iets anders. hoe dan?

5.Negatieve mensen. 

Tuurlijk mag je soms even klagen dat doe ik ook. En is soms echt heerlijk. Maar zie ook nog de mooie positieve dingen in het leven. Want dat brengt je veel verder in het leven. En maakt het leven leuk ondanks de minderen dingen die kunnen gebeuren.

6. bellen in de bus.

Doe gewoon niet! Het is irritant en iedereen kan meeluisteren. Soms hoor je een heel levensverhaal doe dat gewoon als je weer buiten bent.

7.Trage computers.

Dan gooi ik ze het raam uit. Oké niet echt natuurlijk maar dat gaat wel om in mijn hoofd. Ik kan daar zo slecht tegen. En het gebeurt altijd als je even snel iets moet doen. Dat is trouwens ook met updates precies wanneer ik geen tijd heb.

8. Die dagen dat de zon schijnt maar om de zoveel minuten weer regent.

Dan denk je yes eindelijk even frisse lucht halen en dan pats een hagelbui op je kop. Het overkomt mij echt te vaak.

9. Mijn koffie vergeten.

Ik vergeet altijd dat ik nog koffie heb staan als ik aan het werk ben. Ik ben veel te druk bezig en dan is het weer koud op het moment dat ik koffie wil. bah! En het gebeurd me dagelijks.

10. Wachtend op een belangrijke mail die niet komt.

Wachten op een belangrijke mail en dan komt ie niet. GRRRRRR

 

Zo ik heb weer genoeg geklaagd voor vandaag. Wel heerlijk om het even op te schrijven.

Waar kun jij slecht tegen ? laat het weten in de comments

Liefs Laura