Wereldkaart van wereldkaarten.nl

maart 9, 2019 0 Door laura witsmeer

18 januari was alweer mijn laatste blog online gekomen. Een complete radiostilte volgde. Maar stil gezeten heb ik zeker niet. De maand februari stond in het tekenen van mijn eigen bedrijf maar  vooral mijn manier van werken ondervinden. Thuiswerken is iets heel anders dan voor een baas werken. Want wat komt er veel bij kijken niet alleen maar op werkgebied maar ook op privé gebied. Ik zit nog midden in het proces maar wat ben ik trots op de dingen doe ik nu doe.

Ondertussen kreeg ik ook deze prachtige wereldkaart gemaakt op aluminium.  En natuurlijk in het thema vintage. Ik kan er niks aan doen ik ben gewoon dol op vintage.

Ik was al een tijdje opzoek naar een wereldkaart die paste in mijn kamer en bij mijn stijl. Maar ik had de grootste moeite om er 1 te vinden. Toen kreeg ik een mail van wereldkaarten.nl met de vraag of zij een wereldkaart op aluminum mochten opsturen in ruil voor een artikel op mijn blog. Nadat ik de website had bekeken en daar degene vond die ik heel graag wou. Besloot ik om akkoord te gaan.

Binnen 2 weken had ik de wereldkaart binnen. Even was ik bang dat hij beschadigd zou zijn want het postbedrijf had er mee gevoetbald. De doos was zwaar beschadigd maar ik weet zeker dat dit niet het probleem van wereldkaarten.nl was. Wie heeft dit ook vaak? het komt bij mij geregeld voor.

Toen ik de wereldkaart uitpakte was hij zoo mooi en haarscherp. En gelukkig niet beschadigd. En het belangrijkste precies zoals hij er op de foto uit zag.

Product 

Wereldkaarten.nl schrijft op hun website ” Een foto op aluminium (ook wel dibond genoemd) is een strakke en moderne manier om een wereldkaart af te drukken. Wij maken gebruik van wit dibond, waardoor de achtergrond van de door u gekozen wereldkaart optimaal tot zijn recht komt. ” Dit maken zij absoluut waar. Het geeft een prachtige moderne zweer in mijn slaapkamer. Bij mij is hij niet opgehangen maar staat op mijn bed als ik aan het werk ben. Want ik gebruik mijn kamer ook als werkkamer. Een wil een duidelijke scheiding van werkkamer en slaapkamer.

Je kunt kiezen uit verschillende breedtes en hoogtes en dus ook prijsklasse. Je hebt 4 verschillende keuzes dat zijn:

60×40 = 49.95

90×60 = 79,95 Dit is degene die ik gekozen heb

120×80 = 199,95

150×100 = 299,95

Daarnaast kan je er voor kiezen om er een lijst en ophangsysteem bij te kopen. Dit is zeker nodig als je hem ophangt. Omdat ik dit niet van plan was heb ik het er niet bij besteld. Ook daar heb je ruime keuze.

Ze hebben daarnaast nog veel meer keuze uit verschillende soorten wereldkaarten op andere materialen. Dus neem zeker een kijkje op hun website.

Ze hebben ze nog veel meer websites onder andere foto op aluminum zeker ook de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe wereldkaart? Dit is zeker weten een aanrader.

Liefs Laura

Deze diashow vereist JavaScript.